Juttatásaink: a legtöbbet
szeretnénk Neked adni!

A segítség akkor jó, ha önzetlen, de vérplazmaadás esetén ezt a segítséget juttatások formájában is meg tudjuk hálálni Neked.  Jelenlegi jutalmazó rendszerünk úgy raktuk össze, hogy az mindenki számára elérhető, változatos és megfelelő legyen.

Nézzük ezeket sorjában!

0

Ha alkalmas vagy...

Ha kiderül, hogy alkalmas vagy donornak, tehát az első sikeres, plazmadonációra való alkalmasságot alátámasztó szerológiai vizsgálatod SIKERES (akár vérmintából, akár adományozott plazmából történt),
18.500 Ft-os EDENRED VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYT adunk ajándékba.

01

Plazmaadás után járó készpénzes juttatás

Minden plazmaadás után 6.500 Ft készpénzt fogunk Neked adni. Fontos tudnod, hogy ez az összeg nem lehet semmivel sem több, mivel államilag meghatározott összegről van. A mindenkori hatályos jogszabályban megállapított alapbér kötelező legkisebb összege (minimálbér) alapján alkalmazott órabér ötszörösének mértékéig terjedhet.

Mivel fontos számunkra, hogy donorjaink a lehető legelégedettebbek legyenek, ezért minden donációt követően (amennyiben részt
veszel igényfelmérési és elégedettségi kutatásunkban:
magyarul kérdőívet töltesz ki) 7.500 Ft ÉRTÉKŰ EDENRED VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYOKAT adunk ajándékba.

02

Plazmaadás után járó EXTRA juttatás

Mivel fontos számunkra, hogy donorjaink a lehető legelégedettebbek legyenek, ezért minden donációt követően (amennyiben részt veszel igényfelmérési és elégedettségi kutatásunkban: magyarul kérdőívet töltesz ki) 7.500 Ft ÉRTÉKŰ EDENRED VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYOKAT adunk ajándékba.

Egy plazmadonor donorkártyát mutat fel.
adatok kitöltése plazmaadás előtt
egészségügyi teszt kitöltése tableten a plazmacentrumban

03

Kiemelt, minden 3. juttatás

Szeretnénk meghálálni azt Neked, hogy hozzánk jársz, minket választottál, ezért minden 3. donációt követően (amennyiben részt veszel
igényfelmérési és elégedettségi kutatásunkban: magyarul kérdőívet töltesz ki)

10.500 Ft ÉRTÉKŰ EDENRED VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYOKAT adunk ajándékba.

04

Minden plazmaadás után

Minden donáció után, hogy újra feltöltsük az energiaraktáraid, finom és egészséges ételekkel, italokkal várunk. Változatos Flapjack zabszeletek 5-féle ízben, és VIWA vitaminvizek 6-féle ízben várnak a CSL centrumokban.

CSL Plasma kalóriapótlók Flapjack szelet és VIWA vitaminvíz
Két plazmadonor beszélget plazmaadás után

Mennyi juttatást jelent ez pontosan?

Mit jelent ez
pontosan?

0 Ft
az első 2 plazmaadás után
0 Ft
akár minden alkalom után
0 Ft
akár minden 3. alkalom után
0 Ft
akár az éves max. 45 alkalom után

Oh, és ez még messze-messze nem minden.

Adom! Pontgyűjtő Program

Ha folyamatosan jössz hozzánk, akkor pontokat gyűjthetsz nálunk, amiket immáron több mint 300 féle ajándékra válthatsz be a kávéfőzőn át az okosóráig. Ha regisztrálsz, kapásból kapsz ajándékba 100 pontot.

Extra jutalom jubileumi donorainknak

Hűséges donoraink számára kialakítottunk egy igazságos rendszert, amiben extrán jutalmazhatjuk őket. Adom! Pontgyűjtő Programunkban akár 2000 pontot is gyűjthetsz, amit később bármire levásárolhatsz.

Nyereményjátékok

Szinte minden hónapban fut valamilyen nyereményjátékunk, ahol a garantált nyeremények mellett értékes fődíjakat is sorsolunk.

Ha szólsz az ismerősöknek (AJÁNLÁS)

Mindig hálásak vagyunk, ha másoknak ajánlottok minket, ezt kiemelten jutalmazzuk is. … ÉS NEM CSAK EGYSZER. Ha egy ismerősöd donor lesz, akkor Pontgyűjtő Programunkban azonnal kapsz 300 pontot, ÉÉÉS minden egyes látogatása után (ahol lead kérdőívet) 100-100 pontokat kapsz ajándékba. Igen, úgy, hogy Te akár a fotelben ülsz otthon.

Véradás

Minden plazmadonornak évente 1x kötelező részt vennie véradáson. Amennyiben ezt teljesíted, 5.000 Ft-os EDENRED utalványt adunk ajándékba.

A megfizethetetlen jó érzés

A juttatás megfog, a boldogság megtart. Sok embert egyszerűen jó érzéssel tölt el, ha másokon segíthetnek. Az önzetlen emberek tudományosan bizonyítottan boldogabbak.

Hol válthatom be az Edenred utalványokat?

Az Edenred vásárlási utalványokat országszerte 30.000 helyen tudod beváltani. A teljes listát könnyen eléred a gombra kattintva, ahol beírva a hozzád közelebbi várost, azonnal feldobja az összes beváltóhelyet.

edenred utalvány plazmaadás után kérdőívért